Wrappizza

Wrap pizza’s

Marjolein Teklu Bijgerecht, Lunch, Recepten 0 Comments

Een tijdje geleden alweer ontving ik van het PR bureau ‘Kroon op het Werk’ de Foodybox, een pakket met daarin allemaal lekkere producten die ik mocht uitproberen. Er zullen nog wel meer recepten online komen met producten die ik uit het pakket heb gebruikt, maar vandaag heb ik er in ieder geval vast eentje. Er zat een pot pastasaus in van het merk ‘Barilla’ (ik kende het merk nog niet) en daar wilde ik wel wat lekkers mee maken. Ik wilde het alleen niet met pasta eten, maar ergens anders voor gebruiken. Aangezien ik nog nooit eerder wrap pizza’s had gemaakt en dit nog wel op mijn lijstje stond om eens te proberen, besloot ik de saus als pizza saus te gebruiken. En dat pakte heel goed uit, zo goed dat ik vandaag het recept met je deel! Wrap pizza’s zijn echt super simpel om te maken, het is echt zo klaar en je kunt erop doen wat je lekker vindt. Omdat de oventijd heel kort is, is dit ook een leuk recept om met kinderen te maken, ze kunnen de pizza zelf beleggen en hoeven niet veel geduld te hebben tot het klaar is! Wij aten de pizza’s als avondeten, met een kopje soep erbij…hmmm!

Ingredienten voor 2 -3 personen:

  • 4 wraps
  • 1 pot pastasaus (ik gebruikte de ‘Basilico’ saus van ‘Barilla’)
  • 4 plakjes kipfilet
  • 1 rode puntpaprika
  • 1 rode ui
  • 1 zakje geraspte oude kaas

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 220 graden (hete lucht).
  • Snijd de rode ui in dunne ringen en de puntpaprika in dunne reepjes.
  • Smeer 1,5-2 eetlepels pastasaus op een wrap en smeer dit goed uit. Beleg dan de wrap met de rode ui, paprika, een plakje kipfilet en bestrooi tot slot met wat geraspte kaas.
  • Bak de wrap 6 minuten in de oven. Als je een grote oven hebt kun je er misschien wel meerdere tegelijk bakken, in mijn kleine oventje past er helaas maar 1 per keer.

En klaar zijn je pizza’s! Eet smakelijk!

Deel deze post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *