quesadilla1 | kook . eet . deel

Quesadilla’s met spinazie

Marjolein Teklu Bijgerecht, Lunch, Recepten 0 Comments

Dit receptje voor quesadilla’s is echt zo enorm makkelijk, snel klaar en lekker! Je kan het eten als lunch, of met een lekker soepje als avondeten, of gewoon serveren als hapje bij de borrel… Het is binnen een paar minuten klaar, en je hebt er maar 4 ingrediënten voor nodig! Ideaal toch?

Ingrediënten voor 1 persoon:

  • 2 (volkoren) wraps
  • een flinke hand verse spinazie
  • 2 zongedroogde tomaten, in stukjes gesneden
  • handje geraspte oude kaas (geitenkaas is ook heel lekker!!)
  • peper en zout

Bereiding:

  • Verhit een klein scheutje olijfolie in een koekenpan en roerbak de spinazie kort tot deze geslonken is. Haal dan uit de pan.
  • Knijp het vocht zoveel mogelijk uit de spinazie en verdeel deze dan over een wrap.
  • Verwijder de olie uit de pan met een stukje keukenpapier (of pak een andere koekenpan) en verhit deze op het vuur.
  • Verdeel ondertussen de zongedroogde tomaatjes over de wrap en bestrooi met wat peper en zout. Verdeel als laatste de kaas er overheen.
  • Leg de andere wrap er bovenop, zet het vuur lager, en leg de wrap in de pan. Laat een paar minuten op laag vuur staan, totdat de onderkant goudbruin is en de kaas al wat begint te smelten.
  • Draai hem dan voorzichtig om, en bak nog ongeveer 3 minuten.
  • Haal uit de pan en snijd in puntjes.

Eet smakelijk!

Deel deze post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *