IMG_6417

Yoghurt-feta dip

Marjolein Teklu Bijgerecht 0 Comments

Zoals ik al eerder schreef, ben ik best een beetje Pinterest-verslaafd en vind ik het heeeeerlijk om daar te zoeken naar lekkere recepten. Ik heb een aardige verzameling inmiddels en af en toe maak ik er iets van, eigenlijk zou ik het wat vaker moeten doen…
Het recept voor deze dip vond ik er ook, en paste ik hier en daar wat aan. Eet het bijvoorbeeld een lekker stuk Turks brood.
Het is onwijs simpel om te maken!

Voor 1 schaaltje:

  •  100 gram Griekse yoghurt
  •  50 gram feta, verkruimeld
  •  1/2 komkommer
  •  1/2 teentje knoflook
  •  1 eetlepel fijngehakte verse munt
  •  zwarte peper

Bereiding:
Meng de feta, munt en yoghurt door elkaar.
Pers de knoflook en roer dit erdoor.
Schil de komkommer, haal de zaadjes eruit en rasp hem.
Voeg dit ook toe aan het yoghurt-mengsel en breng op smaak met wat peper (en desgewenst wat zout).

Eet smakelijk!

Deel deze post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *