kaasstengels | kook . eet . deel

Kaasstengels

Marjolein Teklu Bijgerecht, Tussendoortje 0 Comments

Toen ik de gevulde bladerdeegsterren maakte, had ik wat bladerdeeg over. Omdat ik het zonde vond om dit weg te gooien, besloot ik er kaasstengels van te maken. Superlekker en in een handomdraai klaar!

Ingrediënten:

  • bladerdeeg
  • parmezaanse kaas
  • nigellazaad (sesamzaad kan ook)

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 180 graden (hete lucht).
  • Rol het bladerdeeg tussen je handen tot stengels. Je kunt ze zo dik/dun, groot/klein maken als je zelf wilt.
  • Leg de stengels op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Bestrooi de stengels met geraspte parmezaanse kaas, en met nigellazaad. Ook hiervoor geldt: je kunt zoveel erop doen als je wilt.
  • Zet ze in de oven en bak ongeveer 15 minuutjes, tot ze goudbruin zijn.

Eet smakelijk!

Deel deze post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *