[vc_row no_margin=”true” padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” bg_image=”700″ bg_video=”” class=”” style=””][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/1″]

OVER KOOK . EET . DEEL

[/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”50px” padding_bottom=”50px” bg_color=”#ffffff” bg_video=”” class=”” style=””][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/4″ id=”” class=”profile-pic-container” style=””]
[vc_btn title=”| CONNECT” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”sm” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-instagram” link=”url:https%3A%2F%2Finstagram.com%2Fkookeetdeel%2F|title:Instagram%7C%20KOOK%20.%20EET%20.%20DEEL|target:%20_blank” add_icon=”true” el_class=”instagram-button-over-kook-eet-deel”]

               

[/vc_column][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”3/4″]

Hoi!

Leuk dat je mijn website bezoekt!

Bij mij is de liefde voor koken niet met de paplepel ingegoten. Toen ik wat ouder werd begon ik het wel leuker te vinden, maar toen ik op mezelf ging wonen is het meer en meer gaan groeien. Ik wilde gezond eten en koken zonder pakjes en zakjes en ging op zoek naar de mogelijkheden hierin. Ik ontdekte dat ik dit eigenlijk enorm leuk vond en stond gerust 2 uur in de keuken om iets lekkers voor mezelf klaar te maken.

Inmiddels ben ik getrouwd en woon dus niet meer alleen en nog steeds geniet ik enorm van het bezig zijn in de keuken, verzinnen wat we gaan eten en het ontdekken van nieuwe recepten en ingrediënten. Ik ben dol op het uitproberen van nieuwe dingen en lust eigenlijk ook bijna alles.

Omdat ik mijn succesrecepten graag deel met vrienden en familie en ook regelmatig verzoeken kreeg om recepten door te sturen, is het idee ontstaan om een blog te beginnen. Ook omdat ik dan voor mezelf alle lekkere recepten op een rijtje heb, maar vooral om het te kunnen delen.

Vandaar ook de naam ‘kook eet deel’. Ik kook, ik eet het op, en als het lekker is deel ik het recept!

Veel lees- en kookplezier toegewenst!

Groetjes,
Marjolein

[/vc_column][/vc_row][vc_row no_margin=”true” padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” parallax=”true” bg_image=”886″ bg_video=”” class=”” style=””][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/1″]

Schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de lekkerste gerechten!

[/vc_column][/vc_row]